pull-over - meke over

Vad tycker ni om min uppdatering?
Svart och rosa?.....
Jag tycker att det blev skit-bra!
Mer mordernt liksom....


Höst!

Jag älskar värkligen hösten!
Hösten är min absoluta favorit-årstid, Vackra färger både i natur och kläder, tända brasa och ljus, andvända sjalar halstukar vantar sockor och andra stickade saker!
Jag tycker också om att få krypa ihop på soffan med en filt över sig för att inte frysa!
Och luften är frisk!
Jag vet inte riktigt varför men jag älskar också dom vackra löven som ligger på marken!

Här är några fin bilder som jag förknippar med höst!


10 november

Hallå!
Idag började dagensom vanligt, gick upp klockan 6 för att äta frukost och sen göra mig i årdning (för det kan ta sin lilla tid i min värld) sen åkte jag till skolan... hade några vanliga lektioner och när det var dags för musikkom vaktmästaren och sa att karin ( våran musiklärare) tyvärr hade blivigt sjuk och därför fick vi håltimme! Alla jublade och gick till cafét för att softa!
När tyskan stog i sin tur på schemat tog jagpå mig ytterkläderna för att gå till tandläkaren. Väl hos tandläkaren talade jag artigt till receptionisten och sa att jag var här igår och lagade två tänder och nu känns lagningen lite konstig! efter en minut max satt jag i tandläkarstolen men en borr i munnen och efter yttligare några minuter var jag färdig och allt kändes såklart bra!

Tillbaka i skolan återstod lunch och biologi på schemat... lunchen var som vanligt jätteäcklig...FISK! och biologin tickade på i rask fart då vi studerade olika mossor!

Sen åkte jag med rask fart hem för att träffa en av mina bästa vänner Rita, som jag inte träffat på länge!
Vi hade jättetrevligt ( kolla in hennes blogg www.ritas.blogg.se JÄTTEFIN )

Nu har jag pluggat inför geografi-provet i morgon men nu ska jag barar softa!

Puss och kram till alla mina läsare!

9 november

Min dag började Verkligen fantastiskt, hos tandläkaren!
Jag var där för att laga två hål i två olika tänder lite längre bak i käken och därför fick jag bedövning! När den släppte gjorde det lite ont men det var inte det jobbigaste! Lagningen var för hög! så ner jag bet ihop fick jag spänningar till huvet, och över och under-käkarna nuddar inte varandra hur mycket jag än försöker! Så imorgon får jag gå tillbaka och be dom slipa ner lagningen lite!

Annars har dagen varit bra! har kännts lite konstigt att ha bedövning... jag har aldrig haft det förut!

Nu ska jag plugga har 28 glosor i tyska tills imorgon! Men den ska jag nog inte vara med på.... går nog till tandläkaren då!

Hej då och god natt!


Pappa!

Glömde att gratta min kära pappa på farsdag!
Han är världens bästa pappa!
Dom här blommorna är till dig pappa eftersom att du är så himla snäll och bra!


8:e November

Lessen för mitt långa blogguppehåll men nu har jag bestämt mig för att vara lite duktigare!

Idag ska jag och min kompis Hanna gå på stan! Hon ska köpa en farsdag-pressent eftersom hon hade glömmt det... och jag tänkte bara kolla runt lite! Tänkte ta en titt in på det ny-öppnade H&M:et på drottninggatan eftersom jag tyvär INTE varit där än. Tänkte också kolla in på buttericks, det är alltid roligt att gå runt där inne och titta på alla roliga saker men idag ska jag faktiskt dit av en anledning... för nästa fredag alltså den 13:e är jag bjuden på halloween-fest! och jag tänkte titta efter något roligt!
Först skulle jag gå på stan själv efersom min mamma ska öva ett körsolo men då ringde Hanna oc undrade om jag ville följa med henne och det är ju roligare att gå två en att gå en!

Nu ska jag gå!

Här är en bild på mig och hanna!


RSS 2.0